Overvej nøje festtelte og evt. teltudlejning 

 

 

Teltudlejning og festtelte er blevet meget udbredt og populært, og der er også meget frihed og positive muligheder forbundet med teltudlejning. Et telt i haven giver sikkerhed for din havefest, da læ og tørvejr er essentielt for festen. Desuden giver festtelte ofte en hyggelig stemning.

 

Det er i dag muligt at få meget overdådige og virkelig flotte festtelte, som kan være et godt alternativ til det traditionelle forsamlingshus eller lignende, hvis du foretrækker en havefest til f.eks. dit bryllup.

 

Det du dog skal huske, når du overvejer teltudlejning er, at det kan være en Teltudlejning - et eksempel på festtelteoverordentlig dyr fornøjelse, og nogle gange giver især opsætningen af teltet en del problemer. Derfor bør du overveje alternativer til teltudlejning, f.eks. at låne eller overveje at rydde op i din garage og bruge denne i stedet.

 

Desuden vil jeg stærkt anbefale et gulv, da der selv i festtelte bliver mudret, hvis det regner udenfor. Mudder og festtøj og fest i det hele taget hører kun hjemme på en festival, så husk dette hvis regnen kommer. J

 

Hvis du vælger teltudlejning så husk følgende:

 

Indhent tilbud fra min. 2-3 forskellige firmaer, som tilbyder teltudlejning og festtelte. Priserne kan svinge meget, og de er som regel høje nok i forvejen.

 

Sæt for guds skyld teltet op i god tid og allerhelst i åbningstiden for forretningen, som står for din teltudlejning, så du kan få hjælp ved evt. problemer eller mangler. Festtelte kan som sagt være fantastiske, men det er rigtig surt at stå og mangle 3 stænger og 1 side til teltet!

 

 

Da det jeg primært har imod festtelte og især teltudlejning er prisen, kan man selvfølgelig også vælge den tilgang, at man går efter festtelte på en alternativ og prisbillig måde. Her kunne det være en idé at forhøre sig i sin omgangskreds, da der ofte er nogen, som kender nogen, og pludselig har du fået en god aftale. Alternativt kan du kigge i den blå avis, som ofte annoncerer med festtelte. Glipper det hele kan du stadig blot vælge den traditionelle teltudlejning, men det andet er da forsøget værd! J