Her kan du finde gratis julekort til fri udprintning

 

 

Det er en gammel tradition at sende julekort, når julen nærmer sig. Efterhånden bliver e-julekort, dvs. julekort sendt med mail eller sms, mere og mere udbredt. Dette er godt, hvis alternativet var, at der slet ikke ville blive sendt ét. Til gengæld er det ikke så godt, hvis man i stedet for at sende et rigtig julekort sender ét på mail.

 

Et rigtigt julekort skal sendes med posten.

 

På denne baggrund har jeg fået designet julekort, som er helt gratis at anvende. Du klikker simpelthen blot på linket herunder og printer ud i det antal kopier, som du ønsker. Vær opmærksom på, at der er 4 kort på hver side. Du får det bedste resultat, hvis du har tykt papir eller evt. fotopapir eller lign.Julemanden med en lagkage - sådan kan et julekort se ud.

 

Motivet har jeg selv skabt og fået sat ind på siden. Min idé er så, at vi alle kan hjælpe hinanden med at få gratis ressourcer her fra siden. Dvs. har du selv et billede eller lign., som er flot og velegnet som julekort, fødselsdagskort, postkort eller lign., som jo alle kan downloades gratis her fra domænet, så send det til mig. Jeg vil så gennemgå de bedste kort og få dem klippet til og lavet som en pdf fil, som så gratis kan downloades her og dermed komme alle til gode. På den måde kan vi alle få en bedre og bedre side med gratis ressourcer til alle.

 

Her finder du så de gratis julekort, som du kan bruge allerede nu:

 

Gratis flotte julekort

 

Her kan du også kopier gratis julesange 

 

Jeg håber, at alle får en god jul, og at i bliver glade for mine julekort. God jul.