Find gratis takkekort her på domænet  

 

 

Et takkekort er en god måde at afslutte en god fest på, især hvis der er tale om større fest eller begivenhed, f.eks. et bryllup, konfirmation eller 50 års fødselsdag. Et takkekort er en god måde at sige tak for festen til dine gæster, da det samtidigt symboliserer, at du sætter pris på, at de deltog i festen. Samtidigt er det også en god måde at sige tak for sidst, og hermed henlede tankerne på festen endnu engang, hvor man hermed igen kan glædes over den forhåbentlig rigtig gode oplevelse, som takkekortet er afslutningen på.

 

Især hvis du har fået gaver eller telegrammer fra mennesker, som ikke var med til festen, er det en god idé at udsende et takkekort, som selvfølgelig også sendes til disse personer som tak. I og med du kan finde gratis takkekort f.eks. her på siden, er det en god og gratis gestus at benytte sig af.Gratis takkekort - her vises et takkekort

 

Takkekortet kan også kort nævne den sjoveste episode til festen, eller en sjov bemærkning, som alle kan huske efterfølgende.

 

Ligesom f.eks. en indbydelse eller bordkort, kan et takkekort laves i hånden, med f.eks. gavebånd, tørrede blomster eller tegnede billeder, clipart eller et foto som pynt til kortet. Et foto kunne være et billede fra festen eller et bryllupsbillede, som mange ynder at gemme efterfølgende, og hermed slår du to fluer med ét smæk, idet mange gerne vil have f.eks. et bryllupsbillede alligevel.

 

Jeg har som nævnt også fået fremstillet et gratis takkekort, som kan findes og downloades herunder teksten til eget brug.  

 

Download gratis takkekort

 

Takkekort med sort og blå kant

 

Takkekort med sort kant

 

 

Som jeg tidligere har været inde på, vil jeg til gengæld sætte meget pris på et link her til siden, hvis du er glad for ressourcerne på dette domæne. På forhånd tak.

 

Jeg håber, at du bliver glad for de gratis takkekort herover. J