Find gratis postkort her

 

 

Det at sende postkort er en hyggelig tradition, som vel egentlig i bund og grund betyder, at man ved at sende postkort viser, at man tænker på vedkommende. På denne baggrund er det  en god og hyggelig tradition, og man kan jo gøre det til en del af ferien, at skrive og sende postkort. F.eks. sætte sig ved poolen med en kold øl, og så skrive til dem man ønsker at sende en hilsen til.

 

Ligesom med så mange andre områder, så kan man i dag også sende e-postkort, dvs. sendt via e-mail eller for den sags skyld sms. Selvom det er smart, er det efter min mening en den bedste løsning, da et fysisk postkort efter min mening er klart at Eksempel på postkort - bæk i skovforetrække, ligesom det også er nemmere at hænge op på opslagstavlen eller lign. Hvis du ved med dig selv, at du ikke får taget dig sammen til at sende hilsner fra din ferie, med mindre det er et e-kort, så er det selvfølgelig også helt ok. Men har du overskuddet til at sende de rigtige postkort, så sætter de fleste mest pris på et sådant.

 

Der er jo nu engang noget specielt ved at modtage et postkort med posten og ikke via mail.

 

Her på siden har jeg fået lavet mine egne gratis kort indenfor mange forskellige områder med det formål, at man her på siden kan finde en gratis version af postkort, julekort, bordkort osv. Nogle af disse ressourcer – herunder postkort, er lavet via fotos, som er redigeret og lavet om til en PDF fil, som sikrer god udskrivning.

 

Hvis du har gode fotos eller lign. af noget fedt, spændende, flot eller sjovt, som du har oplevet på ferien eller til jul eller noget helt andet, så kan du sende det til mig her på siden. De bedste kan jeg så lave om til julekort og postkort mv., som alle så derefter kan downloade her fra siden. På denne måde kan vi hjælpe hinanden med at skabe flere og bedre muligheder for at downloade gratis ressourcer her fra siden. Du finder de første postkort herunder:

 

Gratis postkort til udprintning

 

 

Der er som bekendt mange penge at spare ved at bruge gratis ressourcer, og 10 postkort, 10 julekort og 10 fødselsdagskort i løber af et år bliver til mange penge i den sidste ende. Håber at du får glæde af de gratis postkort, og send som nævnt gerne flotte fotos mv. til mig. J