Gratis bordkort til festen

 

 

Du kan få gratis bordkort på 2 måder, som begge findes her på siden. Enten kan du lave din bordkort selv, eller også kan du finde nogle bordkort, som du kan bruge gratis.

 

 

Hvis du ønsker at fremstille dine bordkort selv, så kan du f.eks. indsamle friske bøgeblade eller blade fra ahorn, som du skriver navnene forsigtigt på med en sølv- eller guldtusch. Bladene bruger du så som dekorative bordkort. 

 

En anden metode er at anvende et bredt og dekorativt gavebånd – gerne af stof – som du klipper i små stykker og skriver et navn på hvert stykke. Igen er en sølv- eller guldtusch et godt valg. Disse bordkort af stof kan du så f.eks. binde fast til kniven i den ene ende, mens selve det beskrevne område ligger flot og elegant ind over tallerknen.

 

Du kan desuden også spare dine bordkort væk ved at skrive navnene øverst på menukortet, som så gratis fungerer som bordkort samtidigt.

Gratis bordkort - traditionelt bordkort

 

Hvis du ønsker den helt nemme og klassiske løsning, kan du finde gratis bordkort under denne tekst, som du kan downloade frit til personligt brug, dvs. til dine egne fester.

 

Bordkortene er lavet, så du kan printe dem ud og selv kan skrive i dem og dermed lave dem så individuelle og personlige, som du vil. Hermed kommer disse bordkort altså til at passe lige præcist til din fest – nemmere og bedre bliver det vist ikke. J

 

Som sagt er alt på dette domæne gratis, da jeg har ønsket at lave et domæne, hvor du som bruger virkelig kan finde det, som du skal bruge, og du kan som sagt finde meget mere end blot gratis bordkort.

 

Download bordkort her

 

Moderne bordkort med blå og sort kant

 

Moderne bordkort med sort kant

 

 

Hvis du sætter pris på disse gratis bordkort og andre ressourcer, vil jeg til gengæld sætte stor pris på et link til mit domæne. På forhånd tak, og held og lykke med disse bordkort til din fest. J

 

Du kan desuden finde andre gratis bordkort og invitationer via dette link.