Gratis fest
                                            - gratis ressourcer, ideer og inspiration til en god fest                                                - pt. findes gratis invitationer, bordkort, menukort og takkekort   

 

 

Gratis invitationer til din fest

 

Invitationer er noget af det første, som du skal have styr på i god tid. Hvis din fest er et bryllup eller en anden stor begivenhed, er det passende at sende invitationer ud minimum 3 mdr. før Gratis invitationer - en flot pyntet invitationfesten.

 

Selvom invitationer i dag kan være både pr. mail, sms og telefoniske, er skriftlige invitationer dog stadig at foretrække til især store fester, idet de giver et indtryk af festlig stemning og sætter gæsterne op til, at festen bliver mere end en almindelig komsammen. Samtidigt fungerer invitationerne som en huskeseddel for gæsterne, så de ikke glemmer datoen, adressen eller andet.

 

Skriftlige gratis invitationer kan du generelt få på 2 måder. Enten kan du lave dem selv, eller også kan du f.eks. her på siden finde gratis invitationer, som kan downloades og printes derhjemme.

 

Hvis du selv skal lave invitationerne, kan du f.eks. skrive kortene på computeren eller i hånden med flot skråskrift. Forsiden kan du selv tegne eller påsætte et billede eller clipart fra Internettet. Evt. kan du omvikle kortet med et flot bånd, eller vedlægge en tørret blomst eller blad ved dine invitationer. På forsiden og på konvolutterne kan du evt. skrive med en guldtusch for at få ekstra effekt. Det er kun fantasien, som sætter grænsen ved hjemmelavede invitationer, som kan blive både rigtig flotte og betyde noget særligt for dig og dine gæster.

 

Her på siden kan du også finde færdiglavede og gratis invitationer, som du frit kan bruge til eget brug, dvs. til dine egne fester. De gratis invitationer er lavede, så du selv kan skrive inde i kortene efter udprint, og dermed opnå en både personlige og individuelle stil.

 

Gratis invitationer her

 

Disse invitationer er som sagt gratis at anvende til eget brug, og jeg håber, at du bliver glad for dem. Hvis du sætter pris på de gratis invitationer, vil jeg blive glad, hvis du vil linke til mit domæne. På forhånd tak. J

 

 

 

Gratis fest generelt
Gratis bordkort
Gratis fødselsdagskort
Gratis invitationer
Gratis menukort
Gratis takkekort
Helstegt pattegris
Teltudlejning
Bryllup
Bryllupskage
Bryllupstale
Toastmaster
Vielsesringe
Børnefødselsdag
Børnelege
Skattejagt
Links
Linkindex
Site Map